Rusinate in urma articolului, autoritatile din Breaza au decis sa scoata pomii din mijlocul trotuarului

Publicata la 4 Mai 2016 - 11:33am de Max-Media.ro

trotuarul cu copaci Breaza 3Știrea publicată marți seara de max-media.ro, referitoare la ciudățenia apărută pe strada Erou Caporal Dumitrache din Breaza, acolo unde trotuarul a fost turnat în jurul unor pomi, precum o pârtie de slalom, și-a făcut efectul. Rușinate, autoritățile locale au dat ordin, miercuri dimineață, ca lucrurile să intre în normal.

CITEȘTE ȘI: Dorel loveste din nou, in Prahova! La Breaza a aparut trotuarul cu pomi, unde oamenii nu incap

copaci scosi din trotuar Breaza 3Astfel, un muncitor s-a prezentat la fața locului și, cu ajutorul târnăcopului și a unei lopeți, a încercat – nu cu mare succes – să spargă asfaltul pentru a scoate pomii din mijlocul trotuarului.

Probabil, după câteva ore de eforturi, a reușit.

Cert este că dacă nu era difuzată știrea, care a devenit viral pe rețelele de socializare, nu s-ar fi întâmplat nimic, iar proiectul pe fonduri europene nu ar fi putut fi recepționat.

Mulțumim cititorilor, ei sunt autorii morali ai acestei schimbări de atitudine din partea autorităților din Breaza.

FOTO: Dan Stefanescu

copaci scosi din trotuar Breaza

trotuarul cu copaci Breaza 2

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: