S-a deschis un nou supermarket la Sinaia

Publicata la 27 Sep 2014 - 9:40pm de Max-Media.ro

În cadrul Centrului Comercial Carpați din Sinaia, abia modernizat,  clienții vor avea parte și de un nou supermarket. BILLA România anunță deschiderea primului magazin în stațiune, începând din 25 septembrie. 

Unitatea comercială are o suprafață de peste 800 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 6.000 de produse.

Clienții vor găsi o gamă extinsă de sortimente: legume, fructe, produse de panificație și patiserie, dar și o selecție bogată de carne proaspătă.

Deschiderea supermarket-ului BILLA România din Sinaia vine cu multe oferte speciale, dar și cu o promoție atractivă: pentru fiecare 50 RON achitați în magazin, aceștia vor primi un bon de cumpărături în valoare de 10 RON.

Magazinul BILLA din Sinaia va funcționa de luni până sâmbătă, începând cu ora 7 și până la ora 23, iar duminică între orele 7 – 22.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: