Sase accidente rutiere intr-o singura zi ! Ce se intampla cu soferii din Prahova?

accident-frontalÎnceputul săptămânii a arătat că șoferii sunt fie neatenți, fie obosiți. Luni, 2 octombrie, șase accidente au avut loc pe drumurile din Prahova. 

Un autoturism și un microbuz, în care se aflau 7 pasageri s-au ciocnit în jurul orei 7.20, pe DN1A, la intersecţia cu drumul spre Negoieşti (comuna Brazi).  Una dintre persoane a avut un traumatism crani0-cerebral.

La ora 12.30, pe DN1B, la ieşire din Valea Călugărească spre Albeşti, alte două autoturisme s-au ciocnit, cu pagube materiale semnificative.

După ora 13:00, două accidente rutiere s-au produs la un interval de câteva minute pe Centura de Vest a Ploieştiului. Într-unul din el, un autoturism a intrat într-un TIR. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate în zonă. 

O oră mai târziu, un alt accident de circulaţie a avut loc pe DN1B, pe raza satului Loloiasca. Au fost implicate două autoturisme, o persoană acuzând dureri.

Tot pe DN1B, de această dată la Albeşti, un minor a fost acroşat de un autoturism.

Din fericire, potrivit informaţiilor furnizate de către poliţişti, nimeni nu a decedat.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *