Sase indivizi din zona Valenii de Munte s-au ales cu dosare penale pentru uz de arma si braconaj

Publicata la 8 Mar 2016 - 11:36pm de Max-Media.ro

braconieriLa data de 07.03.2016, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au definitivat cercetările într-un dosar penal înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept şi braconaj – ambele în formă continuată, față de șase prahoveni, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani.

În fapt, s-a reținut că persoanele în cauză ar fi participat la mai multe partide de vânătoare neautorizate desfășurate pe suprafața mai multor fonduri de vânătoare.

După ce au căutat şi hăituit vânatul, aceștia ar fi împuşcat mai multe exemplare din specia mistreț, stabilindu-se un prejudiciu total de 3800 euro, recuperat în totalitate.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: