Sase indivizi din zona Valenii de Munte s-au ales cu dosare penale pentru uz de arma si braconaj

braconieriLa data de 07.03.2016, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au definitivat cercetările într-un dosar penal înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept şi braconaj – ambele în formă continuată, față de șase prahoveni, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani.

În fapt, s-a reținut că persoanele în cauză ar fi participat la mai multe partide de vânătoare neautorizate desfășurate pe suprafața mai multor fonduri de vânătoare.

După ce au căutat şi hăituit vânatul, aceștia ar fi împuşcat mai multe exemplare din specia mistreț, stabilindu-se un prejudiciu total de 3800 euro, recuperat în totalitate.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *