Sase indivizi din zona Valenii de Munte s-au ales cu dosare penale pentru uz de arma si braconaj

braconieriLa data de 07.03.2016, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au definitivat cercetările într-un dosar penal înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept şi braconaj – ambele în formă continuată, față de șase prahoveni, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani.

În fapt, s-a reținut că persoanele în cauză ar fi participat la mai multe partide de vânătoare neautorizate desfășurate pe suprafața mai multor fonduri de vânătoare.

După ce au căutat şi hăituit vânatul, aceștia ar fi împuşcat mai multe exemplare din specia mistreț, stabilindu-se un prejudiciu total de 3800 euro, recuperat în totalitate.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *