SC Hidro Prahova incearca sa scape de bacteria din sistemul de alimentare cu apa al orasului Breaza

Publicata la 15 Feb 2016 - 1:05pm de Max-Media.ro

cisterne apaLuni, 15 februarie 2016, SC Hidro Prahova SA a întrerupt alimentarea cu apă în orașul Breaza, deoarece spală și dezinfectează rezervorul principal de apă și conductele aferente.

S-au efectuat probe și s-a curățat conducta magistrală, în acest moment fiind în desfășurare operațiunea de dezinfectare a conductei, urmând ca apoi să se preleveze probe din apă, în vederea punerii în funcțiune a aducțiunii de apă de la Paltinul.

Pentru că în oraș lumea nu mai are nici de unde să bea, dar nici posibilitatea să facă o baie, ISU Prahova a adus 25.000 litri de apă.

Cisternerle au fost amplasate în locațiile indicate de Primăria orașului Breaza (Cartier blocuri Piață, Cartier blocuri Aleea Parcului, Cartier Valea Târsei, Cartier Capul Câmpului, sediul Primăriei).

De asemenea, ISU Prahova a pus la dispoziția administrației locale două statii pentru potabilizarea apei, ce au fost amplasate la Fabrica de Pâine și la Școala Generală „Constantin Brâncoveanu”.

CITEȘTE ȘI: Sistemul de alimentare cu apa din Breaza, contaminat cu bacterii si dupa modernizarea partiala

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: