Schimbare de echipa: Sefii de la Scoala de Agenti de Politie din Campina ies la pensie

Publicata la 14 Iun 2016 - 6:38pm de Max-Media.ro

Scoala de Agenti de Politie din CampinaSe schimbă „garda” la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina, acolo unde, majoritatea ofițerilor care au ocupat funcții de conducere au ajuns la vârsta pensionării, așa că, începând din această vară, vor ieși din activitate.

Primul pe listă este chiar chestorul Ion Tomescu (foto, alături de Gabriel Oprea), cel care a condus destinele instituției timp de 11 ani. Acesta se va pensiona începând cu luna iulie, iar odată cu el îi va lua și pe cei doi adjuncți ai săi, comisarul șef Constantin Manea și comisarul șef, Emil Sabo.

Nu sunt singurii care vor părăsi Școala de Poliție de la Câmpina. Pe lista pensionarilor se află și Ion Alexe, șeful catedrei de Investigații Criminale, Dumitru Popescu, șeful catedrei de Educație Fizică, Autoapărare și Instrucția Tragerii și Cristian Aninaru, șeful catedrei de Drept, dar și șeful de Cabinet al directorului, Valeriu Simion, cel care a deținut și funcția de purtător de cuvânt al instituției.

Tomescu a declarat că nu știe deocamdată cine îi va lua locul, dar că de acest aspect se vor ocupa comandanții din din IGPR.

sursa: Ziarul INCOMOD

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

4 Comments

 1. Dino 14 iunie 2016 at 19:00 -

  Milițienii ies la pensie pe la 45 de ani, ca balerinele.

 2. Manea Constantin 14 iunie 2016 at 22:11 -

  Domnule DINO ………nu meriți niciun răspuns.

 3. butnariu 15 iunie 2016 at 19:34 -

  Ca balerinele dar au si slujit tara atatia ani, pe cand TU, MR DINO, tu stateai de Paste si de Craciun acasa, ei erau la munca, asa ca mai …

 4. Alex 15 iunie 2016 at 22:28 -

  Un profesionist desavarsit…

Comentează știrea: