UPDATE. Scoli si drumuri inchise in Prahova! Vezi in ce localitati

Publicata la 26 Mar 2013 - 11:17am de Max-Media.ro

UPDATE:Autoritatile au decis sa inchida traficul pe doua drumuri judetene: este vorba despre drumul 102 H care face legatura dintre Prahova si Buzau, si despre drumul judetean 102 D in zona Salciile- Boldesti.

Desi in cea mai mare parte a judetului a nins realtiv usor, stratul de zapada care s-a depus abia depaseste cativa centimetri, sunt localitati din Prahova unde drumurile au devenit impracticabile. Vorbim de localitati din partea de E a judetului, la granita cu Buzau. Aici, autoritatile locale au decis sa inchida scolile.

Deocamdata este vorba doar despre doua unitati de invatamant: scoala din Jugureni si scoala din Varbila – sat din comuna Iordacheanu.

200 de copii nu au putut sa ajunga in aceasta dimineata la cursuri pentru ca autobuzele nu au reusit sa treaca peste zapada troienita.

Pe de alta parte, in urma cu putin timp (ora 11.00) a inceput, la Prefectura Prahova, o noua sedinta a autoritatilor judetene care discuta despre problemele provocate de ninsorile din aceasta dimineata.

In cadrul acestui Comandament de iarna se va decida daca vor mai fi incise si alte scoli si daca este nevoie ca anumite drumuri din judet sa fie blocate circulatiei pentru a permite utilajelor de deszapezire sa intervina. Vom reveni cu amanunte.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: