Sebastian Ghita, pe principiul „Potopul dupa mine”: Autodenunt la PICCJ, vizata fiind… Laura Codruta Kovesi

Publicata la 27 Sep 2016 - 6:44pm de Max-Media.ro

ghita_sebastianSebastian Ghiță a ajuns, marți după-amiază, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a se autodenunța.

Deputatul spune că, în 2012, el și alți înalți funcționari ai statului ar fi făcut parte dintr-o Comisie tehnică a Consiliului Național de Etică, comisie care trebuia să stabilească dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a plagiat în teza de doctorat sau nu.

Sebastian Ghiță spune că, de fapt, Comisia nu s-a întrunit. 

”Am venit să fac un autodenunț pentru că eu am salvat-o pe Laura Codruța Kovesi”, a spus Sebastian Ghiță, la intrarea în Parchetul General.

Nu aş vrea să comentez despre Ghiţă. Acest denunţ este ciudat. Totul se întâmplă din cauza campaniei electorale. Sunt alţii plătiţi de statul român să se ocupe de aceste lucruri. Eu nu vreau să spun nimic acum pe acest subiect. Dacă vom şti mai mult, vom discuta cu doamna Kovesi.” , a spus președintele Klaus Iohannis.

FOTO DENUNȚ: stiripesurse.ro media-147499115385170100

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: