Sebastian Ghita, pe principiul „Potopul dupa mine”: Autodenunt la PICCJ, vizata fiind… Laura Codruta Kovesi

ghita_sebastianSebastian Ghiță a ajuns, marți după-amiază, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a se autodenunța.

Deputatul spune că, în 2012, el și alți înalți funcționari ai statului ar fi făcut parte dintr-o Comisie tehnică a Consiliului Național de Etică, comisie care trebuia să stabilească dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a plagiat în teza de doctorat sau nu.

Sebastian Ghiță spune că, de fapt, Comisia nu s-a întrunit. 

”Am venit să fac un autodenunț pentru că eu am salvat-o pe Laura Codruța Kovesi”, a spus Sebastian Ghiță, la intrarea în Parchetul General.

Nu aş vrea să comentez despre Ghiţă. Acest denunţ este ciudat. Totul se întâmplă din cauza campaniei electorale. Sunt alţii plătiţi de statul român să se ocupe de aceste lucruri. Eu nu vreau să spun nimic acum pe acest subiect. Dacă vom şti mai mult, vom discuta cu doamna Kovesi.” , a spus președintele Klaus Iohannis.

FOTO DENUNȚ: stiripesurse.ro media-147499115385170100

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *