Sedinta extraordinara CA la Spitalul de Urgenta Ploiesti

Publicata la 10 Ian 2014 - 5:27pm de Max-Media.ro

Astazi a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, aflat recent intr-un scandal monstru dupa ce chirurgul Dan Oprea a scos la inveala o serie de probleme din bucataria interna a unitatii sanitare, fapt ce a atras si controale de la Ministerul Sanatatii.

Fostul manager, dr. Adrian Strambeanu, cel care a condus spitalul ani la rand, si-a dat demisia in cele din urma, fotoliul sau fiind ocupat cu statut de interimar de directorul medical dr. Florin Puscariu, cel pe care a si picat mai tot greul dupa controlul lui Raed Arafat, pentru ca a trebuit sa se ocupe de reorganizarea sectiilor.

Interimatul nu poate fi asigurat la nesfarsit, astfel ca va trebui organizat un concurs pentru functia de director general al cele mai mari unitati sanitare din judet.

Consiliul de Administratie al spitalului a avizat demararea procedurilor necesare pentru organizarea concursului in cazul postului de manager.

Acesta ar putea avea loc cel mai devreme in luna martie si va fi foarte interesant de urmarit candidaturile care vor fi depuse.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: