Seful Ocolului Silvic Valenii de Munte are dosar penal si interdictia de a parasi orasul

La data de 13 octombrie a.c., polițiști prahoveni din cadrul Serviciului Ordine Publică au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat bănuit că, în perioada 2014 – 2015, ar fi comis mai multe infracțiuni de natură judiciară, respectiv abuz în serviciu, fals intelectual, înșelăciune etc.

Din cercetări s-a stabilit că persoana în cauză, în calitate de angajat al Direcției Silvice Prahova, folosindu-se de calitatea deținută, ar fi marcat, în mod nelegal, 23 de arbori din fondul forestier, care, ulterior au fost tăiați fără drept și valorificați, fiind cauzat, prin aceasta, un prejudiciu de peste 11.200 de lei.

De asemenea, prin întocmirea unor documente false, ar fi permis depășirea cu peste 55 de metri cubi de cherestea a cantității de material lemnos care putea fi exploatată de pe o suprafață împădurită, proprietate privată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și pentru completarea probatoriului în cauză.

Surse judiciare au declarat pentru max-media.ro că este vorba chiar de șeful Ocolului Silvic Vălenii de Munte, Ion Iordache, în vârstă de 62 de ani. Acesta a fost prezentat instanței, care a decis măsura controlului judiciar, interzicându-i, printre altele, să părăsească localitatea.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Angajat al Direcției Silvice Prahova, reținut | ASFOR - Meridiane Forestiere

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *