Serviciile Trafic.ro incep sa dispere clientii din IT. Pentru ce se platesc abonamentele de monitorizare?

traficContorul de monitorizare Trafic.ro a picat, pentru a nu știu câta oară, duminică seara. Nu știm dacă e vreo legătură cu traficul intens de pe net, provocat de alegerile locale, dar cert este că toți clienții SC Găzduire Web SRL încep să-și pună întrebări.

Max-Media.ro a avut, noaptea trecută, cu câteva mii bune de cititori în plus față de cum arată acum Trafic.ro.

Nu e un caz singular, astfel de fenomene având loc în mod repetat.

De altfel, contactați telefonic, reprezentanții acestui contor au recunoscut că există dificultăți tehnice, fără să precizeze când vor fi acestea rezolvate. 

În numele tuturor clienților Trafic.ro declarăm că ne-am săturat, că nu am primit nici măcar scuzele de rigoare și că, în lipsa unor măsuri ferme, nu doar că vom renunța la serviciile Trafic.ro, dar vom da și firma în judecată, pentru că ne-a îndepărtat clienții de publicitate.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *