Sinaia: Aloooo, ne cade gara-n cap! Repara cineva acoperisul? (FOTO)

Publicata la 25 Iul 2013 - 2:07pm de Max-Media.ro

Este incredibil cum poate arata una dintre cele mai importante gari din Romania. Este vorba despre GARA SINAIA, unde cladirea in care se afla casele de bilete, dar si sala de asteptare se afla intr-o avansata stare de degradare si nimanui nu pare ca ii pasa.

Pur si simplu cad bucati de tencuiala sau chiar caramizi. E suficient sa bata vantul ceva mai tare sau ca cineva sa tranteasca usa, si gata, bolovanul cade. Cladirea pune in pericol atat turistii care ajung pe Valea Prahovei, dar si localnicii care fac naveta cu maxi taxi, pentru ca in fata Garii se afla o statie de transport in comun, dar si o statie de taxiuri.

Soferii au fost de fapt si primii care au tras un semnal de alarma. Pentru ca ei statu mai tot timpul in gata garii, au asistat la mai multe incidente care s-ar fi putut transforma intr-o adevarata tragedie. Au fost cazuri, povestesc taximetristii, in care tiglele desprinse de pe acoperisi au cazut doar la cativa centimetrii de persoanele care se aflau atunci la gara.

Statia Sinaia este un punct feroviar important, fiind inclusa in top 10 al celor mai frumoase gari din Romania, dar se pare ca mai are de asteptat pana cand va intra in atentia Ministerului Transporturilor.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: