Smecher de Plopeni: Amenzile le primea altcineva!

Publicata la 12 Dec 2013 - 2:07pm de Max-Media.ro

În cursul dimineții de joi, 12.12.2013, în jurul orei 07.00, o echipă a S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești însoțită de polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă, a depistat în timpul activității de verificare a legitimațiilor de călătorie un individ care circula fraudulos pe traseul 44, în zona Gării de Sud.

Polițiștii locali au procedat la stabilirea identității bărbatului, iar în urma verificării datelor din documentul prezentat s-a constatat că exista diferențe de fizionomie între persoana controlată și fotografia din cartea de identitate.

Prins asupra faptului, individul a recunoscut că folosea o carte de identitate găsită, figurând cu numeroase sancțiuni în evidențele S.C. Transport Călători Express S.A, pentru lipsa legitimației de călătorie pe mijloacele de transport în comun.

Numitul B.G., de 30 ani, cu domiciliul în Plopeni a fost condus și predat lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de fals privind identitatea.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: