Soarta procurorului Mircea Negulescu poate fi decisa, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii (UPDATE)

Mircea Negulescu

UPDATE: S-a stabilit un nou termen de judecată, pentru data de 17 ianuarie 2018.

Secția de procurori a CSM va judeca, luni, cele trei dosare disciplinare deschise împotriva procurorului Mircea Negulescu. Sunt vizate cinci tipuri de fapte. 

Vă reamintim că, în cursul lunii martie, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea de demisie din magistratură a procurorului Mircea Negulescu.

Anterior, acesta fusese suspendat din funcţie, iar Inspecţia Judiciară a stabilit că a săvârşit abateri disciplinare, urmând să fie întocmit un raport.

Mircea_Negulescu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia CSM privind suspendarea din funcţie a procurorului Mircea Negulescu, respingând ca nefondat recursul intentat de acesta.

În prezent, acesta este detașat de la DNA Ploiești la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Procurorul Mircea Negulescu a devenit cunoscut după ce a instrumentat cele mai tari dosare penale din Prahova, în care au fost acuzați politicieni, polițiști, procurori și oameni de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Inspectia Judiciara: Procurorul Mircea Negulescu a incalcat prevederi din Legea privind statutul magistratilor

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *