Spitale din Ploiesti, Baicoi si Azuga vor primi bani din partea Ministerului Sanatatii, pentru achizitii echipamente

Publicata la 6 Noi 2014 - 12:07pm de Max-Media.ro

Direcția de Sănătate Publică Prahova anunță că Ministerul Sănătăţii a alocat bani pentru achiziţionarea de aparatură medicală pentru trei spitale din Prahova. Fondurile vor ajunge însă la primării, care sunt obligate, prin hotărâri de Consiliu Local, să păstreze destiniția dată.

Spitalul Municipal Ploieşti va primi 1.986.000 lei, bani cu care se va achiziționa un computer tomograf performant, al doilea după cel cumpărat de Spitalul Județean de Urgență.

Spitalul Orăşenesc Băicoi va primi 990.000 de lei, având ca destinație cumpărarea de: defibrilator, electrocardioscop, pulsoximetru, sterilizator cu aer cald, staţie de sterilizare (volum 120 litri), o targă medicală, două paturi pentru salon, două paturi ATI cu saltea, o masă de operaţie chirurgicală, o lampă scialitică, o masă de inox, un lavoar cu fotocelulă, un aparat de ventilaţie mecanică, un aparat de drenaj limfatic, dar şi o combină de terapie cu curenţi de medie şi de joasă frecvenţă.

Spitalul de Ortopedie și Traumatologie din Azuga va primi 147.000 lei pentru o masă de operaţie radio-transparentă.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: