Stilista Iulia Albu socheaza din nou pozand aproape goala

Publicata la 17 Iul 2013 - 11:46am de Max-Media.ro

Nu ştim ce nu a încercat încă Iulia Albu, fosta soţie a creatorului de pantofi Mihai Albu, pentru a fi în centrul atenţiei. A pozat goală, a umblat cu găina LouLou pe post de poşetă, s-a fardat gotic etc. Credeam că statutul său de mamă o va ţine o vreme ocupată. Ne-am înşelat! Pe propriul cont de facebook, Iulia Albu a postat o fotografie cu ea aproape goală, încălţată cu pantofi excentrici.

Iulia Albu recidivează şi şochează din nou. Acum 4 ani, pe când se iubea cu soţul său,  ea a realizat un pictorial foarte îndrăzneţ pentru a promova genţile şi pantofii lui Mihai Albu, însă şi-a ascuns faţa sub o buclă de păr.

Recent, plictisită, Iulia a cerut un set nou de fotografii cu ea. De data aceasta s-a înfăşurat într-o draperie, care îi acoperă părţile intime, dar lasă vederii picioarele lungi, coapsele tonifiate şi talia subţire.

Indiferent de alegerile ei, stilista rămâne totuşi o prezenţă exotică, de care lumea încă mai ţine cont. La Eurovision, ea a fost cea care l-a îmbrăcat pe Cezar Ouatu.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: