Surse DNA: Florian Walter a facut un denunt important. Vezi despre cine spune ca l-a amenintat cu moartea

Florian Walter localizat - extradareaConform unor surse judiciare, omul de afaceri Florian Walter a depus un denunţ la DNA, în care susţine că a fost ameninţat cu moartea de către unul dintre membrii grupului de la Monaco, Dragoş Dobrescu.

În urmă cu două zile, acelaşi Dragoş Dobrescu era acuzat de fosta noră a lui Virgil Măgureanu că l-ar fi ucis şi pe Codruţ Marta, şeful de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Walter a fost cercetat de către DIICOT Ploiești și a reușit să scape de arest, refugiindu-se în Dubai. Recent, el a fost extrădat și adus în România, unde Tribunalul Prahova i-a confirmat mandatul de arest preventiv.

Ulterior, dosarul său disjuns din ancheta despre Romprest a ajuns la DNA. Săptămâna trecură, milionarul Walter a făcut un denunţ împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie. Omul de afaceri a povestit procurorilor anticorupție că le-a dat mită celor doi pentru a obţine contracte cu primăria.

CITEȘTE ȘI: Bomba pentru procurori! Nora lui Virgil Magureanu vine si la DNA Ploiesti, ca sa faca plangeri

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Florian Walter, audiat ca suspect la DNA Ploiesti, in dosarul procurorului Mihaela Moraru Iorga - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *