Surse DNA: Florian Walter a facut un denunt important. Vezi despre cine spune ca l-a amenintat cu moartea

Publicata la 17 Mar 2016 - 10:55am de Max-Media.ro

Florian Walter localizat - extradareaConform unor surse judiciare, omul de afaceri Florian Walter a depus un denunţ la DNA, în care susţine că a fost ameninţat cu moartea de către unul dintre membrii grupului de la Monaco, Dragoş Dobrescu.

În urmă cu două zile, acelaşi Dragoş Dobrescu era acuzat de fosta noră a lui Virgil Măgureanu că l-ar fi ucis şi pe Codruţ Marta, şeful de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Walter a fost cercetat de către DIICOT Ploiești și a reușit să scape de arest, refugiindu-se în Dubai. Recent, el a fost extrădat și adus în România, unde Tribunalul Prahova i-a confirmat mandatul de arest preventiv.

Ulterior, dosarul său disjuns din ancheta despre Romprest a ajuns la DNA. Săptămâna trecură, milionarul Walter a făcut un denunţ împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie. Omul de afaceri a povestit procurorilor anticorupție că le-a dat mită celor doi pentru a obţine contracte cu primăria.

CITEȘTE ȘI: Bomba pentru procurori! Nora lui Virgil Magureanu vine si la DNA Ploiesti, ca sa faca plangeri

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: