Te simti inspirat? Participa si tu la Concursul de POEZIE TRICOLORA de la Mizil

Publicata la 6 Aug 2013 - 1:23pm de Max-Media.ro

Au inceput deja  inscrierile la Concursul National de Poezie Tricolora de la Mizil. Cei care sunt inspirati si vor sa participe la acest concurs se pot inscribe pana la data de 20 august pe site-ul www.romeojulietalamizil.ro sau pe mailul badicioiu_laurentiu@yahoo.fr.

PREMIEREA va avea loc pe 31.08.2013, la Sfinx, pe platoul Bucegi. Premiul cel mare va fi, ce altceva decat un imens drapel tricolor.

Scriitorul CORNELIU LEU va fi presedintele juriului concursului.

Concurentii vor scrie, în fisa de înscriere, un motto pe baza cãruia vor fi identificati. Pentru a fi admisi in concurs, fiecare participant trebuie sã trimitã patru poezii pe tema limba românã. Altã temã aleasã va face ca respectivul concurent sã fie descalificat fãrã a fi anuntat. Textele vor fi scrise cu times new roman, font 12, cu diacritice. Concurentii care nu respectã aceastã cerintã vor fi descalificaþi fãrã a fi anuntati.

ADRIAN ONDIN BUSTEA

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: