Trump angajeaza ca si consilier pe probleme de securitate un general care aparea des la Russia Today

Michael Flynn - Vladimir Putin - Washington PostTrump îi oferă postul de consilier pentru securitate naţională fostului director DIA, Michael Flynn, un general-locotenent cunoscut pentru opiniile sale tranșante și pentru modul agresiv de abordare a unor probleme militare.

Întrebată dacă se aşteaptă ca Flynn să accepte, o persoană apropiată lui Donald Trump a răspuns că „atunci când preşedintele Statelor Unite îţi cere să serveşti, există un singur răspuns”.

Flynn, un fost şef al Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA), l-a consiliat pe Trump în campania sa prezidenţială în probleme de securitate naţională şi a vorbit adesea în deschiderea mitingurilor omului de afaceri.

Generalul în retragere, de 58 de ani, crede că SUA ar trebui să se implice mai dur în lupta contra ISIS și a altor facțiuni teroriste, susține The Guardian.

Pe de altă parte, acesta a apărut de mai multe ori la Russia Today, un post de televiziune aflat sub influența directă a conducerii de la Kremlin, fapt care a alimentat anumite suspiciuni de apropiere față de președintele rus, Vladimir Putin, cu care a și luat masa de altfel.

FOTO: Washington Post

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *