Trump angajeaza ca si consilier pe probleme de securitate un general care aparea des la Russia Today

Michael Flynn - Vladimir Putin - Washington PostTrump îi oferă postul de consilier pentru securitate naţională fostului director DIA, Michael Flynn, un general-locotenent cunoscut pentru opiniile sale tranșante și pentru modul agresiv de abordare a unor probleme militare.

Întrebată dacă se aşteaptă ca Flynn să accepte, o persoană apropiată lui Donald Trump a răspuns că „atunci când preşedintele Statelor Unite îţi cere să serveşti, există un singur răspuns”.

Flynn, un fost şef al Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA), l-a consiliat pe Trump în campania sa prezidenţială în probleme de securitate naţională şi a vorbit adesea în deschiderea mitingurilor omului de afaceri.

Generalul în retragere, de 58 de ani, crede că SUA ar trebui să se implice mai dur în lupta contra ISIS și a altor facțiuni teroriste, susține The Guardian.

Pe de altă parte, acesta a apărut de mai multe ori la Russia Today, un post de televiziune aflat sub influența directă a conducerii de la Kremlin, fapt care a alimentat anumite suspiciuni de apropiere față de președintele rus, Vladimir Putin, cu care a și luat masa de altfel.

FOTO: Washington Post

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *