Uite-i cum stau la coada, doar-doar s-or face politisti!

Publicata la 7 Sep 2013 - 8:42pm de Max-Media.ro

Sute de tineri din toate colturile tarii au venit, sambata, la Campina pentru a-si depune dosarele necesare inscrierii la examenul de admitere la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar.

Ca niciodata, organizarea a fost de exceptie, candidatii au stat la coada, civilizat, fara se se mai imbulzeasca asa cum se intampla in alti ani. Anul acesta au fost scoase la concurs 313 locuri pe care candideaza putin peste 1300 de persoane.

Taxele de examen nu sunt deloc mici, asa ca pe langa banii pentru cazare, candidatii trebuie sa mai puna de-o parte inca 200 de lei: 120 de lei pentru inscriere la care se adauga 60 de lei pentru contravizita medicala.

Probele se vor desfasura astfel: prima etapa, cea a probelor eliminatorii, va avea loc in perioada 9-11 septembrie (verificarea medicala si cea a aptitudinilor fizice), iar cea de-a doua etapa (examenul scris la limba straina si limba romana) va avea loc in data de 12 septembrie.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

Comentează știrea: