Un actor principal din Game of Thrones vine la East European Comic Con, care are loc la Romexpo

Publicata la 11 Apr 2016 - 12:12am de Max-Media.ro

charles dance 1Actorul Charles Dance, cunoscut fanilor serialului HBO drept capul familiei Lannister, tatăl nemilos și lipsit de scrupule al fraților Cersei, Jamie și Tyron, va lua parte la cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din estul Europei.

Charles Dance, actor decorat de Regina Marii Britanii, are în palmares numeroase roluri importante care au fascinat și intrigat privitori din întreaga lume. Astfel, pe 28 mai, la Romexpo, vizitatorii îl pot întâlni pe cel care i-a întruchipat pe Alastair Denniston în „The Imitation Game”, pe Master Vampire în „Dracula Untold’, pe Baronul Frankenstein în „Victor Frankenstein”, pe Jonathan Clemens în „Alien 3” sau pe Benedict în „Last Action Hero”.

Veleitățile sale de antagonist nu putut fi ignorate nici de realizatorii filmului „James Bond: For Your Eyes Only” care i-au atribuit rolul maleficului Claus.

Dance se alătură, astfel, lui Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Hobbitul, Dr.Who) și David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori așteptaţi la ediția din mai 2016 vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. Printre aceștia din urmă se numară Romercial și Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunțate și alte nume sonore.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind prețurile biletelor puteți consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: