Un agent de paza din Breaza a fost umilit, pe strada, de catre politistii locali (VIDEO)

Publicata la 12 Oct 2015 - 7:40pm de Max-Media.ro

Armand Dumitrașcu, agent de pază la firma SC DAB Security SRL București, care asigură intervenția la unele obiective din orașul prahovean Breaza, a fost umilit de mai mulți polițiști locali. Bărbatul a fost trântit la pământ, pus cu mâinile la spate și dus la post.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, între orele 13:00 – 14:00.

Din spusele sale, Armand Dumitrașcu a oprit mașina firmei pe strada principală din Breaza, pe trotuar, în fața unui magazin care ar aparține unei rude a primarului.

„M-am dus să văd mai multe obiective monitorizate și cum era Târgul de Toamnă în oraș, era multă lume și nu prea aveai unde să lași autoturismul. Am găsit un loc, într-o zonă centrală, unde trotuarul avea cam 4 metri lățime, și am plecat pe jos de acolo. Când m-am întors, după 30 minute, am găsit lângă mașină doi agenți de la Poliția Locală Breaza, care m-au întrebat de ce am parcat acolo și mi-au cerut buletinul și permisul de conducere. Pentru că știam că nu am încălcat legea, am refuzat. Le-am spus că plec. Imediat, au sărit pe mine, m-au pus la pământ și chiar s-au așezat pe mine, ca să mă imobilizeze. Cred că mi-au rupt și uniforma de serviciu. Apoi, m-au ridicat și m-au dus la post, cu mâinile la spate, ca un infractor. Acolo, nu m-au amendat și nici nu au întocmit proces verbal. Cineva a încercat o aplanare a conflictului, dar am refuzat.  Le-am făcut deja plângere la Primăria Breaza, îmi voi scoate certificat medico-legal și urmează să depun și o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.”, a declarat Armand Dumitrașcu pentru max-media.ro.

Se pare că între acesta și unul dintre polițiștii locali care apare în filmare, Marius Duică, ar fi un conflict mai vechi.

VOM REVENI CU UN PUNCT DE VEDERE AL POLIȚIEI LOCALE BREAZA

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

4 Comments

 1. Andrei 13 octombrie 2015 at 0:12 -

  Mari l*bagii … Politia locala fosti paznici la uzina …

 2. Ionut 13 octombrie 2015 at 16:57 -

  Nici cu figurantul ala nu mie rusine, ii stiu pe-astia…cat de plini sunt de ei, aroganti si ce prietenii au…..nici sa vorbeasca corect nu stie…se vede pe filmare. Au mai si postat filmarea facuta de o amica a lui din anturaj…au cu ce se lauda…la cum vorbesc…
  Politia a procedat corect, daca te legitimeaza trebuie sa prezinti buletinul, el sa opus si de asta sa ajuns sa fie tavalit pe jos.

 3. andreea 13 octombrie 2015 at 20:12 -

  Dar ca acest agent ca fie lovit si trantit ca un criminal in serie ti se pare corect?

 4. Ionut 13 octombrie 2015 at 23:04 -

  Ionuțe, eu bat la pariu că în timpul liber te numesti Duică. Nu te mai da de gol ca fraierul. Problema e simpla: pe patroana magazinului o cheamă balasescu, pe primar la fel iar amândoi îl cheamă pe Duică, prostu’ satului să se manjeasca că doar de-aia s-a înființat comunitara, nu?! Ce al nostru sa fie mai prost decât Nichita de la Iasi? Duică, Popa, Marcel mustăciosul, niste amarasteni care au văzut prea multe filme si cum capul nu îi ajuta să fie politisti adevărati, s-au făcut secretare comunitare. Cam asa s-ar rezuma totul.

Comentează știrea: