Un angajat al ISU Prahova a fost desemnat SALVATORUL ANULUI 2016 in Romania. A actionat in Campina

Salvatorul de onoare al anului - ISU PRahova - Susu Viorel DanielPlutonier major ȘUȘU Viorel Daniel, angajat al ISU Prahova, a fost desemnat SALVATORUL DE ONOARE AL ANULUI.

Subofițerul s-a remarcat în luna februarie, când a intervenit pe gheața unui lac din Câmpina, pentru salvarea vieții unui copil de 9 ani și a altor două persoane.

salvare lac inghetat Campina

Copilul fugise în mijlocului lacului, după o pasăre, iar gheața s-a spart. După el a sărit imediat un tânăr de 31 de ani, care trecea întâmplător pe acolo, dar și mama băiatului.

Cei trei au fost scoși din apele înghețate de Viorel Daniel ȘUȘU, care a reușit aducerea victimelor la mal și stabilizarea acestor, folosind o targă foarte ușoară, trasă de pe mal de colegii săi.

Plutonierul major este angajat la ISU Prahova din anul 2007 şi îşi desfăşoară activitatea ca subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpina. În toţi aceşti ani, el a participat la sute de intervenţii pentru gestionarea diferitelor situaţii de urgenţă, dovedind implicare şi profesionalism la fiecare misiune încredinţată (stingere incendii, descarcerare și acordare a primului ajutor).

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *