Un angajat al ISU Prahova a fost desemnat SALVATORUL ANULUI 2016 in Romania. A actionat in Campina

Publicata la 13 Sep 2016 - 9:07pm de Max-Media.ro

Salvatorul de onoare al anului - ISU PRahova - Susu Viorel DanielPlutonier major ȘUȘU Viorel Daniel, angajat al ISU Prahova, a fost desemnat SALVATORUL DE ONOARE AL ANULUI.

Subofițerul s-a remarcat în luna februarie, când a intervenit pe gheața unui lac din Câmpina, pentru salvarea vieții unui copil de 9 ani și a altor două persoane.

salvare lac inghetat Campina

Copilul fugise în mijlocului lacului, după o pasăre, iar gheața s-a spart. După el a sărit imediat un tânăr de 31 de ani, care trecea întâmplător pe acolo, dar și mama băiatului.

Cei trei au fost scoși din apele înghețate de Viorel Daniel ȘUȘU, care a reușit aducerea victimelor la mal și stabilizarea acestor, folosind o targă foarte ușoară, trasă de pe mal de colegii săi.

Plutonierul major este angajat la ISU Prahova din anul 2007 şi îşi desfăşoară activitatea ca subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpina. În toţi aceşti ani, el a participat la sute de intervenţii pentru gestionarea diferitelor situaţii de urgenţă, dovedind implicare şi profesionalism la fiecare misiune încredinţată (stingere incendii, descarcerare și acordare a primului ajutor).

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: