Un copil talentat din Ploiesti i-a lasat muti pe membrii juriului de la „Romanii au Talent” (VIDEO)

Publicata la 7 Mar 2016 - 10:34am de Max-Media.ro

Romanii au Talent 2016 Eduard Stoica 9 ani PloiestiFlorentin Eduard Stoica are numai 9 ani. Deși este unul dintre cei mai tineri concurenți prezenți vreodată în concurs, puștiul din Ploiești i-a lăsat muți de uimire pe cei patru membri ai juriului de la Românii au Talent, emisiunea difuzată de PRO TV.

Copilul a interpretat într-o manieră personală și totodată originală piesa trupei The Animals, din 1964, „House of Rising Sun”.

Cel mai impresionat a fost Florin Călinescu, juratul care l-a fluierat și l-a rugat pe Eduard să cânte doar din voce, fără melodie.

La final, toată lumea a fost de acord că puștiul merită să meargă mai departe în concurs.


Romanii au talent 2016: Eduard Stoica – Interpreteaza piesa House of the Rising Sun pe vocearomaniei.protv.ro

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. nelu 9 martie 2016 at 0:28 -

    Max media Ploiesti,aveti de dat un miel lui Florin Calinescu pt. ca la-ti botezat in Calin Florinescu! Nu o luati in nume de rau, dar acest actor de comedie,este foarte cunoscut,si nu trebuia batjocorit? Scuze pt.observare!

Comentează știrea: