Un deputat de Prahova propune ca primarii sa iasa anticipat la pensie, din cauza…stresului

Publicata la 4 Sep 2015 - 4:12pm de Max-Media.ro

Un proiect de lege, propus de 6 parlamentari PSD şi ALDE, prevede ca primarii care au realizat stagiul complet de cotizare să beneficieze de reducerea vârstei standard de pensionare, cu un an pentru fiecare mandat de 4 ani, dar nu mai puţin de 60 de ani, având în vedere… condiţiile lor de stres.

Proiectul, ai cărui iniţiatori sunt deputaţii PSD Ioan Munteanu, Ioan Stan, Gavril Mârza, Ion Melinte, deputatul ALDE de Prahova – Sorin Teju (FOTO, din orașul Vălenii de Munte) şi senatorul PSD Liviu Bumbu, va fi dezbătut mai întâi la Senat, for decizional fiind Camera Deputaţilor.

Această propunere legislativă vine după ce, la sfârşitul lunii iunie, 29 de parlamentari PSD, PNL şi UDMR au propus, printr-un proiect de lege, ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene să beneficieze de pensii speciale, după modelului pensiilor speciale pentru parlamentari.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: