Un pensionar din Ploiesti si-a socat vecinii prin gestul sau, dar acum plateste scump

hot batranScandal mare într-un bloc din Ploiești, după ce un locatar în vârstă a fost acuzat de furt. Cel care a făcut sesizarea este un elev de liceu.

La data de 06.05.2016, în jurul orei 12, un adolescent de 17 ani a sesizat, prin S.N.U.A.U 112, că i s-a furat telefonul mobil, în timp ce se afla pe o strada din Ploieşti.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie, care a stabilit circumstanțele faptei reclamate. Astfel că, în timp ce tânărul se afla împreună cu prietena sa, pe o bancă în faţa unui bloc, ar fi fost izgonit de un bărbat de aproximativ 60 ani, care le-a spus faptul că pe banca aceea stau numai locatarii blocului, iar prezenţa lor deranjează.

Adolescentul a susţinut  că, în momentul în care a plecat grăbit de pe bancă, telefonul i-ar fi căzut din buzunarul deschis al ghiozdanului, pe moment nesesizând acest lucru.

După câțiva metri, însă, ar fi observat lipsa telefonului şi ar fi revenit la bancă. Acolo ar fi văzut persoana cu care avusese discuţia anterioară, în timp ce intra în bloc având în mână telefonul său mobil, dar ar fi refuzat să se oprească la cererea sa verbală.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul în cauză are 64 de ani și este locatar al blocului respectiv.

Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti.

Există și persoane care spun că bătrânul nu ar trebui pedepsit și pun sub semnul întrebării povestea adolescentului.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

1 Comentariu

  1. nelu

    Cum poteti acuza un om de furt,cind l-a gasit linga banca bai militieni prosti care sunteti?Daca n-ar fii radarele,a-ti muri de foame ca niste prosti,ca altceva nu sunteti in stare sa faceti,bai cobailor, handicapatilor si analfabetilor care sunteti!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *