Un ploiestean acuza hypermarketul Cora ca una afiseaza la raft si altfel taxeaza clientii la case (UPDATE)

Publicata la 26 Dec 2016 - 8:22pm de Max-Media.ro

UPDATE: Reprezentanții CORA București au contactact cumpărătorul și i-au cerut să vină cu bonul la magazinul din Ploiești, pentru a primi dublul diferenței de preț plătite.

Buna ziua, sesizarea a fost preluata de colegi. Va puteti adresa in continuare Serviciului Clienti din magazin cu bonul pe baza caruia se poate aplica procedura de dublu ramburs. Multumim frumos!, au scris cei de la CORA.

cartofi Cora PloiestiUn ploieștean a avut parte de o experiență neplăcută la unul dintre cele mai importante magazine din municipiu, chiar înainte de Crăciun. Omul a cumpărat un produs alimentar de la hypermarketul Cora și a văzut că plătește mai mult decât trebuie.

Conform prețului de la raft, un kilogram de cartofi pentru copt costa 6,49 lei, în timp ce cartofii albi sau roșii aveau prețul de 4,49 lei/ kg.

Nu mică i-a fost mirarea cumpărătorului când, odată ajuns la casă, a văzut pe bonul fiscal că pentru același produs a plătit în realitate 19,99 lei.

Reprezentanții Cora i-au cerut scuze clientului și au dat vina pe casieriță, deși este puțin probabil ca aceasta să fi greșit, mai ales că pe bon apare clar numele produslui – cartofi. Ba chiar s-au oferit să-i returneze diferența de bani.

„Eu am cumpărat cartofi de 6,49 de lei punga de 2,5 kg. Asta am avut. La casă apare cartofi de fiert, dar nu exista acel produs. De aceea au vrut să îmi dea banii înapoi”, ne-a declarat persoana care ne-a trimis fotografiile.

Problema este că astfel de cazuri nu fac altceva decât să spulbere încrederea cumpărătorilor, care de acum probabil vor verifica fiecare bun achiziționat.

Poate cu această ocazie se autosesizează și Protecția Consumatorului…

P.S. Așteptăm un punct de vedere de la CORA, pe e-mail: maxmedia_ro@yahoo.com

bon fiscal Cora cartofi cora

 
Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

6 Comments

 1. jula 27 decembrie 2016 at 13:31 -

  Pă-n puii mei, sunteți plecați cu capra: ce iedul meu de legătură are prețul de la „cartofii ptr. copt”, din poză, cu prețul la „cartofii pt fiert”, de pe bon?

 2. Max-Media.ro 27 decembrie 2016 at 13:52 -

  Nu are niciuna. Pentru ca nu exista produsul CARTOFI DE FIERT. Si daca aveti ceva de comentat, nu mai injurati sub protectia anonimatului.
  P.S. Apropo, va identificam usor dupa IP, indiferent ce e-mail fals folositi.

 3. Oana 27 decembrie 2016 at 14:17 -

  Bine ma oameni buni pai dacă un kg e 6,49 și pe bon scrie 2,5 kg nu e normal sa coste cam atât?

 4. Max-Media.ro 27 decembrie 2016 at 14:20 -

  2,5 kg x 6,49 = 16,22 lei
  Dar de fapt punga de 2,5 kg costa 6,49 lei, deci un kilogram facea 2,59 lei

 5. jula 27 decembrie 2016 at 14:41 -

  Vă rog să primiți scuzele mele și să eliminați comentariul meu deplasat și necivilizat.

 6. haitodo 28 decembrie 2016 at 1:12 -

  Folosim si noi logica? Sunt doua produse total diferite. Casierul nu a bifat produsul, l-a cautat manual si a selectat gresit. Intentionat sau neintentionat. Cora nu are nicio vina.

  PS: Nu dau doi bani pe Cora, nu am fost in Cora niciodata, nu sunt vanzator. Lucrez intr-un notariat. Pace manipulatorilor de stiri.

  PS: nici nu fac cumparaturi niciodata, pt ca sunt prea lenes.

Comentează știrea: