Un politist a devenit erou, dupa ce a salvat trei persoane de la o moarte sigura

Publicata la 9 Oct 2017 - 3:06pm de Max-Media.ro

politist erouLa data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 15.35, în timp ce patrula în zona Portului Călărași, județul Călărași, agent șef principal de poliție Gabriel Andronescu a observat trei persoane care intrau în apă îmbrăcate. Este posibil ca respectivii să fi intenționat să se sinucidă.

Imediat, polițistul a oprit autoturismul, a strigat la cele trei persoane, dar văzând că nu a primit niciun răspuns a fugit către ele, s-a urcat într-o barcă și a reușit scoaterea la suprafață, în viață, a unei femei, în vârstă de 73 de ani.

Celelate două persoane – copiii majori ai pensionarei – au fost scoase la suprafață, la solicitarea polițiștului, de către doi cetățeni care se aflau în zonă.

Toți trei au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițistul are 39 de ani și lucrează la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi.

În anul 2010, în timp ce se afla în timpul liber, același polițist a salvat dintr-un incendiu, care avea loc într-un apartament de pe scara blocului unde locuiește, o fetiță, pe care a dus-o la el acasă până la stingerea focului.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: