Un prahovean cu tupeu a fost luat la misto de George Buhnici, pentru ca parcase pe loc de handicapat

Prahovean cu tupeu si George Bufnici in dialogUn tânăr din Prahova, care își parcase mașina la Aeroportul Henri Coandă pe un loc destinat persoanelor cu handicap, a fost luat la mișto de reporterul PRO TV George Buhnici.

Întrebat dacă a văzut semnul și dacă chiar deține certificat de handicap, proprietarul autoturismului nu a vrut să recunoască inițial că minte, spunând că nu răspunde celor care nu se legitimează.

Abia după ce Buhnici s-a prezentat, tânărul a venit să dea mâna cu el, dar tot nu a vrut să spună cum îl cheamă.

Drept urmare, reporterul PRO TV i-a spus să curețe și gunoiul aruncat pe jos.

La final, după ce a fost somat să ia mașina de acolo, prahoveanul s-a enervat pe Buhnici și i-a  spus cu năduf: „Sunteți și dumneavoastră mare om!”

Iar reporterul PRO TV a scris: „Nici cu el nu mi-e Rușine. Venit. Parcat. Pantofii lustruiți. Si cum ma plictisesc in parcare… ii dau o mâna de ajutor”

VIDEO AICI:

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *