Un roman a fost difuzat in emisiunea lui Bear Grylls dupa ce s-a urcat pe Crucea Caraiman, din Busteni (VIDEO)

Publicata la 17 Ian 2016 - 1:41pm de Max-Media.ro

Flaviu Cernetescu pe Crucea Caraiman in emisiunea lui Bear GrylssCelebrul realizator britanic de emisiuni dedicate sporturilor extreme și tehnicilor de supraviețuire, Edward Michael (Bear) Grylss, a acceptat să difuzeze imagini cu un român.

Fostul luptător din regimentul 21 SAS a fost impresionat de Flaviu Cernetescu (33 de ani), după ce acesta i-a trimis un film în care sfidează înălțimile și gravitația.

Imaginile, filmate în vara anului 2015, au fost difuzate în această săptămâna, în emisiunea Bear Grylss Adventure, sub  denumirea de „Daredevil Free Climber Conquer”.

Românul a escaladat cu mâinile, fără sisteme de siguranță, cunoscuta Cruce Caraiman, din Bușteni.

Monumentul dedicat eroilor din Primul Război Mondial a fost ridicat la altitudinea de 2291 m și are o înălțime de 28 de metri, cât un bloc cu 8 – 9 etaje.

Autoritățile locale nu au comentat situația, deși gestul făcut de Cernetescu este interzis.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. HelloBușteni 17 ianuarie 2016 at 16:42 -

    Autoritatile nu numai ca nu au comentat gestul dar chiar l-au difuzat. Urmeaza statuia eroului Musat din centrul orasului?

Comentează știrea: