Un senator de Prahova a schimbat, inca o data, partidul. Vezi ce traseu politic a avut Dan Ionita

Publicata la 28 Iun 2016 - 7:41pm de Max-Media.ro

senator Dan IonitaSenatorul Dan Aurel Ioniță, care a fost ales în Colegiul 3 din Prahova pe listele PP-DD, prin redistribuire, a reușit performanța de a schimba patru partide într-un singur mandat. În prezent, figurează pe lista PSD de la Senat.

Aflat la primul mandat de parlamentar, Dan Aurel Ioniță (47 de ani) are un istoric politic tumultos.

El a candidat pe listele PP-DD și a stat în partidul lui Dan Diaconescu până când acesta s-a dizolvat.

Ulterior, s-a înscris în PSD. Numai că nu a făcut mulți purici nici acolo, deoarece a plecat cu Geoană în noul înființat PSRO.

Practic, senatorul Ioniță a înființat organizația PSRO Prahova, dar a plecat când a aterizat Mihai Apostolache, care i-a preluat funcția de președinte.

Anul trecut, Dan Ioniță s-a înscris în PMP, la Băsescu. Numai că a fost neglijat în mod constant de către Cătălina Bozianu, așa că a ales să se întoarcă la PSD.

Întrebarea este: i se va face un loc pe lista PSD Prahova pentru Camera Deputaților sau pentru Senat? Greu de crezut, ținând cont de câtă înghesuială este….

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. marius stamboli 29 iunie 2016 at 9:15 -

    Asta-i SENATOR ???(cel de sus,din fotografie).Sa va ierte Dumnezeu(!!!),pentru ce-ati ales.Ca n-or fi prea destepti,treaca-mearga,dar nici chiar asa,neamule !.

Comentează știrea: