Un urs gunoier a bagat in panica turistii si localnicii din statiunea Sinaia, dar s-a retras ca un domn

urs-mancare-orasUn urs înfometat a coborât până în centrul stațiunii Sinaia, luni seara, și a început să scormone în gunoaie, fără ca forțele de ordine să îl deranjeze prea mult, deși au fost chemate la fața locului prin apelul de urgență 112.

Animalul sălbatic a luat la rând tomberoanele mai multor cafenele şi restaurante şi nu s-a lăsat alungat până când nu a scotocit prin toate resturile de mâncare.

Evenimentul s-a petrecut pe la miezul nopții, iar cei care au văzut ursul în centrul orașului au fost curprinși de panică.

Poliția și Jandarmeria au intervenit destul de repede, dar zgomotele făcute de forțele de ordine nu l-au speriat prea mult pe animal.

Acesta și-a luat porția de mâncare, apoi a dispărut în pădure după vreo jumătate de oră, fără să rănească pe nimeni și fără să producă stricăciuni. Ca un domn…

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *