Un urs gunoier a bagat in panica turistii si localnicii din statiunea Sinaia, dar s-a retras ca un domn

urs-mancare-orasUn urs înfometat a coborât până în centrul stațiunii Sinaia, luni seara, și a început să scormone în gunoaie, fără ca forțele de ordine să îl deranjeze prea mult, deși au fost chemate la fața locului prin apelul de urgență 112.

Animalul sălbatic a luat la rând tomberoanele mai multor cafenele şi restaurante şi nu s-a lăsat alungat până când nu a scotocit prin toate resturile de mâncare.

Evenimentul s-a petrecut pe la miezul nopții, iar cei care au văzut ursul în centrul orașului au fost curprinși de panică.

Poliția și Jandarmeria au intervenit destul de repede, dar zgomotele făcute de forțele de ordine nu l-au speriat prea mult pe animal.

Acesta și-a luat porția de mâncare, apoi a dispărut în pădure după vreo jumătate de oră, fără să rănească pe nimeni și fără să producă stricăciuni. Ca un domn…

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *