Una dintre societatile create de Sebastian Ghita a intrat oficial in faliment. O banca are de recuperat milioane de euro

sebastian-ghita-suparatAsesoft Technologies, societate controlată indirect de Sebastian Ghiță și aflată in insolvență din iunie anul trecut, intră în faliment, anunță PROFIT.ro.

Cererea a fost depusă de administratorul judiciar numit, Via Insolv, iar decizia a fost semnată de judecători. Aceștia au încuviințat dizolvarea societății și sigilarea bunurilor din avere.

Procedura de faliment este ultima etapă a insolvenței, care se aplică unui debitor în vederea lichidării averii acestuia pentru acoperirea datoriilor neachitate.

În iunie 2016, Tribunalul Prahova a admis cererea Asesoft Technologies de intrare în insolvență pentru imposibilitatea achitării la termenele scadente a obligațiilor față de creditori, care însumau 97,9 milioane de lei (peste 21 milioane de euro).

Profit.ro a anunțat atunci că Banca Comercială Română (BCR) este cel mai mare creditor al Asesoft Technologies, în condițiile în care s-a înscris la masa credală cu 38,8 milioane de lei.

Al doilea creditor este Sunsmart Integrare IT Ploiești, care are de recuperat 26,94 milioane de lei.

 

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *