Vacanta perfecta incepe cu o vizita la Ploiesti Shopping City! Alege unde pleci in aceasta vara

Publicata la 9 Mar 2017 - 12:23am de Max-Media.ro

expo-vacanta-ploiesti-shoping-cityDeși calendaristic nu e încă primăvară, vremea frumoasă ne duce deja cu gândul la călătorii și vacanțe. Ne așteaptă luni întregi cu zile însorite în care să descoperim noi orașe, să vizităm muzee, să ne plimbăm pe străduțe pitorești sau să cucerim culmi de munte.

Fie că îți dorești să te deplasezi la mii de kilometri distanță ori să (re)descoperi farmecul țării noastre, vacanța ta de vis începe la Ploiești Shopping City, unde în perioada 10-12 martie va avea loc ediția a zecea a Târgului Prahovean de Turism EXPO VACANŢA.

Organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova pentru a treia oară consecutiv la Ploiești Shopping City, Târgul EXPO VACANŢA îți va pune la dispoziție mii de oferte turistice și reduceri substanțiale pentru vacanțe și călătorii în țară și peste hotare.

Vei putea analiza într-un timp foarte scurt cele mai bune oferte ale agenţiilor de turism și îți vei putea rezerva încă de pe acum vacanța de vis pentru acest an, la cel mai bun preț!

De la această ediție aniversară a Târgului Prahovean de Turism nu vor lipsi expozițiile de fotografie turistică și tombola pentru vizitatori!

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: