Valenii de Munte: Deputatul Sorin Teju si-a maritat fiica

Ruxandra Teju, fiica deputatului de Vălenii de Munte, Sorin Teju, s-a căsătorit în weekend-ul care a trecut. În vîrstă de 25 de ani, Ruxandra a ales ca partener pe un tânăr din Ploiești, Laurențiu Cazacu (29 de ani), de profesie avocat.

Nunta a avut loc la Sky Ballroom, din Păulești, unde au intrat peste 400 de invitați. Printre ei, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Nașii cuplului au fost soții Pietta (FOTO stânga), Alessandro Pietta fiind un italian care s-a stabilit la Vălenii de Munte de vreo 10 ani și care are o firmă care produce geamuri securizate, termopan, uși, feronerie etc.

Au participat mulți colegi de partid, de la PLR, dar și de la alte partide, toți primarii de pe Valea Teleajenului, directori din administrație, alte persoane cu ștaif.

Ruxandra Teju a studiat la Colegiul Național I.L. Caragiale, după care a plecat în Anglia, la University of Birmingham.

Înainte de a fi politician, Sorin Teju a fost om de afaceri. Anul acesta, în ianuarie, deputatul și soția sa au fost implicați într-un accident auto groaznic, din care au ieșit grav răniți.

CITEȘTE ȘI: Accident cu cinci victime pe DN1A. Deputatul de Prahova, Sorin Teju, si sotia au fost grav raniti, o alta persoana a murit

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *