Valenii de Munte: Elevii de liceu condamnati pentru viol, internati intr-un centru de detentie

Cei trei elevi de la Liceul Tehnologic Agromontan din Vălenii de Munte, care au fost condamnaţi la asistare zilnică pentru violarea unei colege de clasa a X-a, au primit pedeapsa definitivă de a fi internaţi într-un centru de detenţie sau într-un centru eduativ, ei trebuind să plătească victimei 90.000 de lei.

Victima a fost ademenită pe malul râului Teleajen, în noiembrie 2014. Agresorii i-au ţinut cuţitul la gât şi au filmat totul. După ce a fost violată, timp de trei ore, fata a fost ameninţată că imaginile vor ajunge pe internet, dacă va spune cuiva ceva. Când a ajuns acasă, ea era plină de răni.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au admis, marţi, apelul făcut de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Vălenii de Munte, dar şi de victimă, după ce tinerii fuseseră condamnaţi pe fond la pedepse constând în „măsura educativă a asistării zilnice”.

Astfel, George Fabian Brujbeanu – cel care a ademenit victima și i-a pus cuțitul la gât – şi Andrei Răzvan Radu au primit pedepse de trei ani şi şase luni de internare într-un centru de detenţie.

Cel de-al treilea tânăr, Dumitru Adrian Ion, care iniţial a primit o pedeapsă de patru luni de supraveghere zilnică, a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de doi ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei victimei, fata a renunţat anul acesta la şcoală, în condiţiile în care în urma sentinţei instanţei de fond cei trei au fost lăsaţi liberi, iar ea ar fi fost obligată să meargă la ore şi să se întâlnească zilnic cu ei.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *