Veste uluitoare pentru locuitorii de pe Valea Telejeanului data de Prefectura Prahova

Publicata la 5 Noi 2014 - 3:45pm de Max-Media.ro

Astazi a avut loc o intalnire de lucru la Institutia Prefectului intre doamna Rodica Paraschiv, prefect, si domnul Constantin Oprea, director general al S.C. Transferoviar Calatori SRL.

Au fost discutate procedurile necesare reluarii, in a doua jumatate a lunii noiembrie, a circulatiei feroviare, operate cu 4 perechi de trenuri de calatori zilnic de catre Transferoviar Calatori, pe sectia Ploiesti Sud – Valenii de Munte – Maneciu.

Pe parcursul anului 2015 se preconizeaza suplimentarea numarului de trenuri in circulatie pe acest tronson.

Deoarece aceasta ruta nu a mai fost operata din luna februarie 2012 si pentru a se asigura siguranta circulatiei, atat feroviare cat si rutiere, Institutia Prefectului va stabili impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean, Consiliul Judetean, Drumurile Nationale si Regionala CFR masurile necesare.

Considerand ca reluarea transportului feroviar de calatori pe Valea Teleajenului va reprezenta o alternativa de deplasare de care vor beneficia cetatenii din zona, Institutia Prefectului doreste sa se asigure ca sunt indeplinite toate conditiile de siguranta a traficului.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

1 Comentariu

  1. crisbb 6 noiembrie 2014 at 11:37 -

    Am ajuns sa ne „uluim” daca vedem trenul !
    Probabil ca cei 40 si ceva de km vor fi facuti in mai mult de 2 ore. Dar, sa ne minunam ca trece trenu ..

Comentează știrea: