Vezi cine ii face pe sotii Andreea si Cabral Ibacka „purcelusi roz”

Publicata la 19 Iul 2013 - 10:30am de Max-Media.ro

Stilista Iulia Albu a pornit un fel de cruciadă proprie împotriva unor vedete publice din România, criticându-le ţinutele, comportamentul, apariţiile TV. Ultimii intraţi în vizorul ei au fost soţii Ibacka – Andreea şi Cabral.

„Andreea Ibacka este o fată foarte frumoasă, dar care se îmbracă foarte-foarte prost mereu. Nu înțeleg de ce alege mereu să poarte rochii de nașă. Rochiile ei arată ca și cum ar fi fost cumpărate din Bucur Obor. Iar ce are în talie arată foarte ieftin. Vă rog, mă dor ochii, nu puteți să opriți aceste imagini? Nu mai suport să mă uit la aceste imagini care îmi amintesc de povestea cu purcelușii roz. Cabral la fel, nu știu de ce poartă roz, nu știu de unde au ajuns să fie apreciate aceste combinații și mai ales asortările între parteneri. Nota 5 pentru Andreea”, a comentat Iulia Albu la Kanal D.

Nu este prima dată când fashion-editor-ul critică vedete autohtone. „Meciurile” ei cu Andreea Bălan, Ruby sau Giulia Anghelescu sunt de notorietate, vedetele dâmboviţene luând foarte personal observaţiile Iuliei şi răspunzând pe măsură.

Pe de altă parte, Iulia Albu şochează la fiecare apariţie. Iată cum a apărut ultima oară.

 

 

 

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: