Vezi motivul pentru care zboara avioanele peste padurile din Prahova

Publicata la 9 Oct 2017 - 4:40pm de Max-Media.ro

avion vaccinÎn perioada 1 octombrie – 1 noiembrie, la nivel național se desfășoară a II-a campanie de vaccinare a vulpilor împotriva rabiei (turbării). Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Prahova anunță că acest lucru se face manual, dar și aerian, cu ajutorul unor avioane de mici dimensiuni. 

În acest sens, în Prahova avioanele vor decola de pe aeroportul din Clinceni și vor împrăștia câte 25 momeli vaccinale pe fiecare kilometru pătrat.

În total, sunt vizate cele 43 fonduri de vânătoare din județ, cu o suprafață de 4000 kmp, unde trăiesc circa 1680 de vulpi.

DSVSA a anunțat deja, prin afișe publice, despre această activitate, dar roagă locuitorii din Prahova care găsesc din întâmplare momelile să nu pună mâna pe ele și să anunțe autoritățile.

Ph-online.ro Northia Star Travel
Despre autor

Max-Media.ro este cel mai bun site de stiri din Prahova. Am aparut pe 1 martie 2011 si oferim informatii in timp real, atat din judet, cat si din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Comentează știrea: