Vicepresedintele CJ Prahova, Vasile Patrascu, si-a primit toate atributiile inapoi. Si-a aratat PSD muschii?

Vasile PatrascuDupă o săptămână în care nu a mai avut atribuții de serviciu, acestea fiindu-i retrase de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader (PSD), astăzi a venit iertarea pentru Vasile Pătrașcu. Vicepreședintele CJ (ALDE – foto) și-a primit atribuțiile înapoi și are din nou drept de semnătură pe acte. 

Conform unor surse politice, motivația acestui gest este că PSD Prahova a fost nemulțumit de cum decurgeau anumite negocieri la împărțirea de funcții în consiliile de administrare și AGA pe la diferite societăți de stat, dar și în deconcentrate, motiv pentru care „a decis să-și arate mușchii în fața ALDE Prahova”.

Desigur, și Vasile Pătrașcu poate să fi avut anumite gesturi care au stârnit iritarea social-democraților, dar războiul era dus ceva mai sus. 

Și întrebarea este ce afaceri și interese au fost deranjate. Cât timp va trece până vom afla sau dacă vom afla vreodată, este greu de ghicit. 

Cert este că PSD Prahova, care deține funcția de președinte al Consiliului Județean, vrea să obțină cât mai multe foloase, iar ALDE ridică puțin cam multe pretenții. 

Rămâne de văzut cum va continua această poveste de iubire din interes… 

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *