Ziua Politiei Locale va fi serbata si la Ploiesti. Afla cand si unde se va intampla evenimentul

politia locala ploiestiÎn calendarul creștin-ortodox, 21 Mai este sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, sărbătoare strâns legată de taina și puterea Sfintei Cruci – semnul central al religiei creștine, Sfinții Împărați devenind astfel protectorii polițiștilor locali, drept exemplu pentru promovarea binelul și ocrotirea aproapelui.

Legea nr. 138/08.06.2015 privind competarea Legii poliției locale nr. 155/2010 introduce un nou articol, art. 44˄1 care stabilește ziua de 21 Mai ca fiind Ziua Poliției Locale.

Astfel, Ziua Poliției Locale sărbătorită concomitent cu una din cele mai importante praznice ale creștinătății ortodoxe, marchează – prin semnificațiile sale – alături de bucuria creștinească, sentimentul de încredere în valorile umane, moral-spirituale și istorice naționale.

Polițiștii sunt cei care veghează permanent pentru respectarea legii și răspund ”prezent” atunci când cineva semnalează o problemă. Sunt oameni simpli, care prin atribuțiile ce le sunt conferite, au grijă de semenii lor, punând binele acestora înaintea interesului propriu.

Poliția Locală Ploiești aniversează această zi prin activități de informare și prezentare, exerciții demonstrative dedicate Zilei Poliției Locale, în data de 20 mai 2016, începând cu ora 11.00, la sediul instituției situat în Bulevardul Independenței, nr. 21.

La ceas aniversar, ținem să mulțumim locuitorilor onești ai Municipiului Ploiești pentru atitudinea civică și responsabilă pe care au manifestat-o întotdeauna și le transmitem, totodată, asigurarea că vom fi și de acum încolo prezenți la datorie pentru a asigura ordinea și liniștea publică, pentru a aplica legea cu fermitate și intransigență, în litera și spiritul ei.

Despre Autor

Ziarul online Max-Media.ro a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe maxmedia_ro@yahoo.com sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. nelu

    Spuneti ca respectati legile? Poate legile interioare ,ale sefilor vostri, bai nesimtitilor si cretinilor care sunteti! Credeti ca suntem orbi si surzi? Nu mai inghitim minciunile si idioteniile voastre de analfabeti corupti care sunteti!

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *